vineri, 18 aprilie 2008

Pana la Fat -Frumos trebuie sa saruti multe broaste

Stiu ca mai este foarte putin pana la licenta si ca ar trebui sa ma preocupe mai mult acest subiect, insa eu am alte probleme. Spre exemplu..de ce tinerilor le este tot mai frica de casatorie? Cunosc foarte multe cupluri care locuiesc impreuna de ceva timp, ca sa nu mai spun de cati ani se cunosc si le e frica de casatorie. Pai poate ma lamureste si pe mine cineva ce e asa de inspaimantator? Bine, stiu ca este...dar dupa ce locuiesti cu el un an, chiar doi...ce poate fi mai grav? Cred ca e acelasi lucru, nu?
Toate gandurile astea ma framanta pe mine de cand am cunoscut un cuplu care se afla in situatia pe care am mentionat-o mai sus. Se cunosc de cativa ani si mai si locuiesc impreuna de 2 ani, dar le e frica sa se casatoreasca. Motivul? Teama sa nu se schimbe celalat dupa ce se vede cu actul in mana..Alooo...nu sunteti nici Angelina, nici Brad...si daca ati fi..ce ar putea sa se schimbe?Eu una credeam ca lumea e tot mai dornica sa isi lege viata cu cineva pentru ca din cate observ, unora nu le e frica sa mearga sa isi cunoasca jumatatea la o emisiune televizata..Pai si de aia ce sa mai zici? Atunci e problema pentru ca petreci cateva luni in casa, fara sa iti vezi rudele, fara sa ai ispite in jur. Cred ca la un moment data o iei razna si chiar iti vezi partenerul proaspat cunoscut ca fiind cel mai frumos si cel mai atent. Si alora nu le e frica dom'le.
Problema in cazul tinerilor de la emisiune e aceea ca atunci cand merg acasa deja se considera vip-uri, ii recunoaste lumea pe strada..si atunci chiar ca urmeaza divortul deoarece intervin si ispitele, intervin rudele si tu afli ca Fat-Frumos e de fapt o broasca.

Niciun comentariu: